Ud over at jeg er født med nogle særlige clairvoyante evner, som jeg blev bevidst om på et tidligt tidspunkt i livet, så har jeg uddannet mig til

          Life Coach,

          Samtaleterapeut,

          Kraniosakral-terapeut og

          Opstillingsterapeut.

I mere end 30 år har jeg hjulpet og vejledt klienter, og siden 1985 fra min egen klinik i Høng.

Testamonials:

En af mine klienter, Marianne, udtaler:

 

At få fast grund under fødderne

Og ikke længere være nødt til  

Panisk

At springe fra tue til tue

At kunne vælge retning

Og begynde at gå

 

Disse linjer fra et digt af Lola Baidel slog mig den anden dag, da jeg reflekterede over hvad mit møde med Erna har betydet for mig.

Jeg har både som barn og voksen mødt meget modstand og mange udfordringer. Faktisk i så høj grad at jeg er blevet fysisk syg af hele tiden at skulle kæmpe på mange områder, på samme tid.

Sammen med Erna fik jeg overblik over hvad der drænede mig, og vi fik sorteret i min bagage, så den blev lettere at bære. Hvad skulle med videre, og hvad skulle jeg sige farvel til.

Vi har kigget på det, der har været svært, hvorfor det har været svært og fået gjort op med min forestilling om, at jeg skulle kunne det hele. Jeg må gerne være et menneske, på godt og ondt, og jeg er værd at elske alligevel.

Mine problemer er ikke forsvundet, blevet fixet eller på anden måde overstået. Men jeg har accepteret, at et levet liv, ikke nødvendigvis er et let liv. Mine udfordringer er bestemt ikke overstået. Men jeg har meget mere mod på at møde dem med oprejst pande, og i vished om at de formentlig ikke vælter mig på samme måde som tidligere. Skulle det en enkelt gang være tilfældet, kender jeg heldigvis Ernas nummer.

Erna har med sin omsorg, sit nærvær og sin høje faglighed formået at give mig troen på det gode liv. Jeg har fra start været fuldstændig tryg sammen med Erna, hvilket også har betydet at jeg har åbnet for alt det svære – så det har været muligt at bearbejde det i ”sikre” hænder.

Jeg vil til enhver tid give Erna min bedste anbefaling.

En af mine klienter, Iben, udtaler:
 
Erna har gennem halvandet år været min – uundværlige – supervisor i mit arbejde som psykolog for mennesker i svære kriser. Som psykolog er det vigtigt, at jeg løbende modtager dygtig faglig sparring, men også at jeg vedligeholder mit vigtigste redskab: Mit indre spejl.
 
Når jeg taler med mine klienter, lytter jeg med meget mere end ørene. Mine sessioner med Erna har altid medført, at jeg går derfra renset og fuld af klarhed, som om hele mit væsen bliver kalibreret og bragt i sund balance.
 
Erna arbejder både med min bevidsthed, men også langt ned i det ubevidste, så handle-, tanke- og følemønstre for altid ændrer sig. Jeg bliver gang på gang forbavset over den lethed, som præger sessionerne. Også når vi ind i mellem arbejder med rigtig svære spørgsmål.
 
Erna har mødt mig med kærlighed, klarhed og varme ved hver eneste samtale og jeg har haft en ubetinget tillid siden vores første møde. Jeg havde ikke været den samme uden Erna, hverken som menneske eller som psykolog. Jeg anbefaler Erna til enhver, både fagpersoner og privatpersoner.
 
Iben
MSc Psychology and coach